Több generációs, kiadásra kialakított családi ház eladó

Ingatlan adatai

  • eladó családi ház
  • Balatongyörök
  • Alapterület: 334 m²
  • Szobaszám (nappalival): 9 szoba
  • Irányár: 185 000 000 Ft
  • azonosító: M100891

Hirdető adatai

Az ingatlan leírása

Kedves Érdeklődő! Befektetők figyelem!

Szeretnék bemutatni Önnek BALATONGYÖRÖKÖN, CSENDES UTCÁBAN, KB 1 km távolságra a Balatontól egy apartman házként üzemeltetett családi házat. Egy nagyobb lakrészből, valamint 6 kiadásra kialakított egységből áll, de ebből jelenleg 4-et használnak. Ezek mérete, elrendezése kimondottan tökéletes kiadásra, hosszú távon jó hozamot tud termelni kihasználva Balatongyörök lehetőségeit turisztikai szempontból is.

Az ingatlan dél-nyugati tájolású, folyamatos a benapozódása.

Főbb jellemzői:

Az épület kisebb utcafronti felének építési éve a 60-as évekre tehető, ami 40 cm falvastaggággal, kőből készült, később ezt már téglával bővítették, de ezt és a mai formáját teljesen 16 cm-es szigeteléssel látták el nagyrészt, északi része 10 cm-es polisztirolt kapott. Az épület nagyobbik része már téglából készült. 2011-től folyamatos felújításon ment keresztül, melybe beletartoznak a nyílászárók cseréje, teljes villany és vízszerelés megújítása is.
Az elmúlt 2-3 évben a szigetelés és valamennyi esztétikai része is elkészült, vizes blokkok is új burkolatot kaptak, valamint valamennyi egység kapott légkondit is. Az ingatlan fűtése 2 külön körön van, de ezen belül is van lehetőség cirkó gáz fűtés mellett vegyes tüzelésű kazán használatára is. A tető héjjazata jelenleg palatető, ami szigetelve lett és nem lett lecserélve, mert teljesen megfelelő állapotú.

Az udvarban található egy kisebb garázs, valamint néhány gazdasági épület is.

A telek 1281m2, mely parkosítva, gondozva van, itt még szuper az is, hogy a telken belül található kút is, melyből a folyamatos kerti öntözés biztosított.

Elrendezéssel kapcsolatban kérem nézze meg az alaprajzot, az mindent elmond!
FONTOS itt kiemelni, hogy a ház első fele is úgy lett kialakítva, hogy az alsó szint is és a fölötte lévő szint is külön bejáratú, nem zavarják egymást.
Az épületbővítésnél is arra figyeltek, hogy a következő részben is egy közös lépcsőház lett kialakítva, melyből nyílnak az apartman részek, ezáltal is biztosítva a kiadáshoz szükséges elvárásokat. A vizes helységekben hideg burkolatok, míg a szobákban parketta található.

Az ingatlan csendes utcában található Balatongyörökön, kb 1200 m-re a strandtól, két percre autóval, vagy egy kellemes 15 perces sétára. A közelben kisebb bevásárlási lehetőség van. Kb 7km-re van Keszthelytől, ahol aztán minden más nagyobb bevásárlási lehetőség akad, Tesco, Interspar stb, valamint kórház, iskolák, óvodák. Egyébként itt van óvoda. Iskola már a szomszédos faluban, Vonyarcvashegyen is van, vagy Keszthelyen létezik több alternatíva. Akit érdekel jelezze és szívesen elmondom.

Meglátásom szerint ez a lehetőség nem csak azoknak szól, akik életvitelszerűen laknának benne, hanem alkalmas továbbra is szobakiadásra.

Balaton északi részének Balatongyörök az egyik legkedveltebb nyaralóhelye. Sokaknak van itt a környező városokból, fővárosunkból is nyaralójuk. A parton található gyerekbarát strand, étterem, közelben a Balatongyöröki szépkilátó, Golf pálya, sőt itt a túrakedvelőknek is van sok lehetőség. Biciklis út is itt megy el, lehetőséget ad a Balatonkörüli biciklis túrára.
A helyi érdekességeken kívül a közelben nagyon sok hely van, amit érdemes meglátogatni. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang. A másik irányban Keszthely, ahol több idegenforgalmi attrakció is van pl. Festetics Kastély, Balaton Múzeum, Játék múzeum és sok más hasonló érdekesség. Hévízi Gyógyfürdő és még sorolhatnám. Ezeket 5-15km-es körzetben megtalálhatjuk.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, komolyan érdekli, kérem forduljon hozzám bizalommal! Mivel nagy az ingatlan és a feltett képek igazából egy kis ízelítő mindössze, további képeket, videót tudok küldeni email cím megadását követően és igény esetén előre egyeztetett időpontban meg is tudom mutatni.


Üdvözlettel:
Kuti Andrea

További jellemzők: egyedi fűtés; saját parkoló;



 

helyiingatlanok.hu © 2010-2024 - proking internetes megoldások